Opinie

Nowe Orłowo Dental Clinic jest placówką stomatologiczną świadczącą usługi na najwyższym światowym poziomie. Najlepszym świadectwem osiąganych przez nas efektów są opinie Pacjentów, którzy po leczeniu w naszej klinice rozwiązali swoje problemy oraz uzyskali wymarzony uśmiech. Zapraszamy do zapoznania się z rekomendacjami i podzielenia własnymi wrażeniami!

Nowe Orłowo Dental Clinic

4,9 198 reviews

  • Avatar Bogdan Czerwinski ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Mialem zrobiona higienizacje przez Pania Miriam.
    Pelen profesjonalism, mila atmosfera , bardzo dobry kontakt z pacjentem.
    … More Zdecydowanie polecam!
  • Avatar Katarzyna Hallman ★★★★★ 3 tygodni temu
    Najcudowniejsza dentystka na Świecie!
    Polecam z całego serca za jej perfekcyjność we wszystkim czego się dotknie.
    Jestem
    … More zachwycona 😍
  • Avatar Rejczel Ci ★★★★★ miesiąc temu
    Dr. Gajewska szalenie subtelna, taktowna i szczegółowa. Pierwsza wizyta i gdyby nie moje odgórnie zakodowanie dentofobii … More to już dziś wykonałabym pierwszą część przygotowującą do dalszego planu zabiegu. Cieszę się, że trafiłam na Panią doktor.
  • Avatar KZK KZK ★★★★★ w ostatnim tygodniu
    Odwiedzam to miejsce regularnie od kilku lat. Jakość usług, uprzejme podejście do pacjenta i wiedza stomatologiczna na … More najwyższym poziomie.

Nowe Orłowo Dental Clinic
Nowe Orłowo Dental Clinic
5.0
Based on 57 reviews
powered by Facebook
Wojtas Janzowski
Wojtas Janzowski
2020-08-07T17:02:43+0000
Profesjonalne podejście do pocjanta 🙂 . Polecam z całego serca 😉
Angelika Myk
Angelika Myk
2020-06-30T19:20:29+0000
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu higienizacji, scalingu i piaskowania zębów, zabieg przeprowadzony profesjonalnie,... zgodnie z obowiązującymi zaleceniami epidemiologicznymi:)read more
Wiosna Anna Wiosnowska
Wiosna Anna Wiosnowska
2020-06-13T10:41:09+0000
Jestem bardzo zadowolona. Bezpiecznie, kulturalnie, bardzo szczegółowo. Jakość całej usługi i współpracy... pacjent-klinika jest niesamowicie profesjonalna.read more
Adrianna Magdalena Siemaszko
Adrianna Magdalena Siemaszko
2020-05-03T18:04:40+0000
Polecam i dziękuję za pomoc. Personel jest super nie ma czego się obawiać. Zawsze wszystko jest dokładnie tłumaczone-... liczy się pacjent. Pozdrawiam Państwa. 🙂read more
Piotr Kędzia
Piotr Kędzia
2019-10-10T10:43:23+0000
Doskonały kontakt z pacjentem. Wszystko wyjaśnione przed zabiegiem i w trakcie oraz plan leczenia w razie potrzeby... rozpisany i dostosowany do dyspozycyjności czasowej.read more
Barbara Kurczynska
Barbara Kurczynska
2019-10-01T16:51:27+0000
Giuseppe Di Bari
Giuseppe Di Bari
2018-03-30T17:41:52+0000
Studio dentistico molto professionale. Personale competente e gentile. Tutte le apparecchiature sono nuove e moderne.... Super consigliato!read more
Marcin Pranga
Marcin Pranga
2018-02-21T19:32:27+0000
Pelen profesjonalizm! Dziękuję za wszystkie informacje które uzyskałem oraz za bezbolesne i kompleksowe leczenie mojego... uzębienia! BARDZO POLECAM!!!�read more
Krzysztof Antul
Krzysztof Antul
2017-12-14T23:06:39+0000
Polecam głównie ze względu na bardzo sympatyczny personel oraz wspaniałą komunikację z pacjentem, szczególnie osobom... odczuwającym strach przed leczeniem endodontycznym i chirurgicznym. Pani dr. Agata oraz Panie asysyentki/higienistki Miriam i Emilia swoim podejściem do pacjenta oraz rozmową przełamały we mnie strach przed leczeniem endodontycznym oraz sprawiły, że zdecydowałem się na konieczną ekstrakcję, na którą sam zdecydowałbym się chyba dopiero wtedy, kiedy nie wytrzymałbym z bólu. Natomiast Pan dr. Piotr sprawia wrażenie człowieka, dla którego nie ma żadnych problemów i nawet skomplikowana ekstrakcja to żaden problem, tak, że pacjent czuje się cały czas bezpiecznie. W klinice Nowe Orłowo nigdy nie odczułem bólu ani pośpiechu, podczas zabiegów (oraz przed i po) cały personel dba o jak najlepszy komfort pacjenta pytając o samopoczucie. Wykorzystywane są też nowoczesne techniki jak np. praca na cztery ręce, co daje dodatkowe poczucie komfortu i bezpieczeństwa Pacjent ma też możliwość obejrzenia na monitorze stanu swoich zębów od wewnątrz podczas leczenia - taka opcja dla chętnych 🙂 Klinika wyposażona jest też w bardzo nowoczesne sprzęty i sprawia wrażenie idealnie czystej.read more
Anna Ligęza Stachurska
Anna Ligęza Stachurska
2017-03-30T19:35:28+0000
Polecam każdemu wizytę w tym gabinecie!! Od 1,5 roku leczę u Pani Doktor zęby i mam 100% zaufanie pełen... profesjonalizm!! Jak dla mnie najlepszy dentysta w Gdyni!!read more
Monika Sawicka
Monika Sawicka
2017-01-23T07:11:04+0000
Jestem baaaaardzo zadowolona, wszystko zobaczyłam, wiem co mnie czeka, bezboleśnie, pełen profesjonalizm. Polecam :))
Dorka Ptica
Dorka Ptica
2017-01-16T14:45:42+0000
Profesjonalna obsługa, Pani Doktor zagląda, gdzie inny dentysta nie zajrzy i jeszcze miło i przyjemnie.
Monika Katarzyna Muszynska
Monika Katarzyna Muszynska
2016-12-25T20:34:53+0000
Aleksandra Nawrocka
Aleksandra Nawrocka
2016-12-24T08:58:46+0000
Maciek Cieluch
Maciek Cieluch
2016-12-23T21:32:38+0000
Ilona Wilniewczyc
Ilona Wilniewczyc
2016-12-21T11:15:52+0000
Maciej Waszczuk
Maciej Waszczuk
2016-12-21T10:53:59+0000
POLECAM
Piotrek Czapczyński
Piotrek Czapczyński
2016-12-21T09:27:31+0000
Natalia Knigawka
Natalia Knigawka
2016-12-20T14:44:14+0000
Maciek Baronowski
Maciek Baronowski
2016-12-20T07:29:23+0000
Natalia Domian
Natalia Domian
2016-12-20T07:01:53+0000
Dominika Bedran
Dominika Bedran
2016-12-19T22:40:00+0000
Paulina Sonnenfeld
Paulina Sonnenfeld
2016-12-19T22:28:51+0000
Paulina Jablonska
Paulina Jablonska
2016-12-19T22:00:30+0000
Pełen profesjonalizm! 😉
Maciej Budzisz
Maciej Budzisz
2016-12-19T21:37:41+0000
Grzegorz Mickowski
Grzegorz Mickowski
2016-12-19T21:24:58+0000
Oskar Wroński
Oskar Wroński
2016-12-19T21:11:28+0000
Rewelacja
Hania Sac
Hania Sac
2016-12-19T20:51:31+0000
Polecam!!!
Paulina Romanowska
Paulina Romanowska
2016-12-19T19:44:22+0000
Marek Skarżyński
Marek Skarżyński
2016-12-19T19:39:28+0000
Maciej Dunajski Mitch
Maciej Dunajski Mitch
2016-12-19T19:34:00+0000
Piotr Drewek
Piotr Drewek
2016-12-19T19:33:24+0000
Michał Solecki
Michał Solecki
2016-12-19T19:29:59+0000
Oliwia Skóra
Oliwia Skóra
2016-12-19T19:20:54+0000
Aleksandra Wolak
Aleksandra Wolak
2016-12-18T23:20:57+0000
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Paweł Fid
Paweł Fid
2016-12-18T19:39:53+0000
Adrian Wolak
Adrian Wolak
2016-12-18T17:18:07+0000
Kat Lesz
Kat Lesz
2016-12-17T10:35:12+0000
Marcin Bernaczyk
Marcin Bernaczyk
2016-12-16T22:53:11+0000
Monika Czekaj
Monika Czekaj
2016-12-16T22:48:16+0000
Izabela Ka
Izabela Ka
2016-12-16T22:14:00+0000
Milena Marcinkowska-Ziemak
Milena Marcinkowska-Ziemak
2016-12-16T22:01:49+0000
Anna Brycka
Anna Brycka
2016-12-16T21:37:51+0000
Marta Natalia
Marta Natalia
2016-12-16T21:37:06+0000
Patrycja Barańska
Patrycja Barańska
2016-12-16T19:57:51+0000
Bartek Olender
Bartek Olender
2016-12-15T21:33:53+0000
Jibril Jacques
Jibril Jacques
2016-12-15T21:23:27+0000
Ania Ka
Ania Ka
2016-12-15T20:47:16+0000
Karolina Winkel
Karolina Winkel
2016-12-15T20:45:11+0000
Michal Novv
Michal Novv
2016-12-15T20:43:00+0000
Jarosław Rafalski
Jarosław Rafalski
2016-12-15T20:42:20+0000
Beata Pilipiec
Beata Pilipiec
2016-12-15T18:46:54+0000
Okuniewska Miriam
Okuniewska Miriam
2016-12-15T16:54:44+0000
Robert Olender
Robert Olender
2016-12-15T16:43:44+0000
Next Reviews