4,8 / 5
średnia ocena
+48 531 350 003
  1. Home
  2. »
  3. Opinie

Opinie

Nowe Orłowo Dental Clinic jest placówką stomatologiczną świadczącą usługi na najwyższym światowym poziomie. Najlepszym świadectwem osiąganych przez nas efektów są opinie Pacjentów, którzy po leczeniu w naszej klinice rozwiązali swoje problemy oraz uzyskali wymarzony uśmiech. Zapraszamy do zapoznania się z rekomendacjami i podzielenia własnymi wrażeniami!

Opinie

Nowe Orłowo Dental Clinic

4,9 314 reviews

  • Avatar Ewelina K ★★★★★ 2 miesiące temu
    Do gabinetu uczęszczam już ponad rok. Moim dentystą jest Alicja Piełowska. Do tej pory robiłam leczenie zachowawcze … More i rozważam ortodoncje w Dental Clinic. W miejscu tym spotkacie się z życzliwością, spokojem, uprzejmymi osobami już od wejścia. Wszyscy mają tam do mnie pokłady cierpliwości, do wszystkich moich pytań i próśb, co bardzo cenie i co sprawia, że nie obawiam się zadawać pytań i edukować się z dbania o własne zęby. Zawsze spotykam się z zrozumieniem i życzliwością. Polecam szczególnie dla osób, które od lat nie były u dentysty i mają strach przed pierwszą wizyta. Tutaj nikt nie będzie Was oceniał, niezależnie od tego z jakiego punktu zaczynacie, pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Bardzo dziękuje za wszystkie wizyty i pozdrawiam cały, bardzo sympatyczny zespół Dental Clinic 🙂
  • Avatar Mr G ★★★★★ 2 miesiące temu
    Korzystam z usług gabinetu od niedawna lecz bardzo intensywnie, po latach zaniedbań postanowiłem wziąć się za swoje … More uzębienie. Dzięki Paniom: Alicji, Miriam, Alinie i Patrycji czuję się w dobrych rękach. Zostałem przyjęty od początku bez oceniania i zbędnych komentarzy. Dziękuję i pozdrawiam cały zespół.
  • Avatar Edmund Noetzel ★★★★★ 3 miesiące temu
    Dr.A.Piełowska bardzo dobrze wykonuje swoją pracę. Jest empatyczna dla pacjenta , delikatna i jednocześnie dokładną. … More Tworzy atmosferę zaufania do siebie i jakości wykonanych zabiegów.
  • Avatar Paweł L ★★★★★ 4 miesiące temu
    Polecam. W swoim życiu odwiedziłem już paru dentystów. Do kliniki chodzę bodajże od dwóch lat. Starają się naprawić … More zęby i to co popsuli inni dentyści lub co sam popsułem przez swoje zaniedbanie. Fakt tanio nie jest, trzeba nie raz paradoksalnie zacisnąć zęby by ogarnąć wszystko finansowo, ale muszę przyznać, że jest zrobione fachowo i dobrze. Nic się nigdy nie działo z zębami, a że często jestem w trasie to nie mogę sobie pozwolić by po wizycie coś mnie bolało, bo wtedy nikt mi nie pomoże a skupionym być trzeba. Polecam Panią Madzię oraz Panią Miriam, zawsze stara się dopasować jakiś termin mimo charakteru pracy jaki mam i tego, że nigdy nie wiem kiedy będę w domu.

Opinie
Nowe Orłowo Dental Clinic
5.0
Based on 49 reviews
powered by Facebook
Angelika Myk
Angelika Myk
2020-06-30T19:20:29+0000
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu higienizacji, scalingu i piaskowania zębów, zabieg przeprowadzony profesjonalnie,... zgodnie z obowiązującymi zaleceniami epidemiologicznymi:)read more
Wiosna Anna Wiosnowska
Wiosna Anna Wiosnowska
2020-06-13T10:41:09+0000
Jestem bardzo zadowolona. Bezpiecznie, kulturalnie, bardzo szczegółowo. Jakość całej usługi i współpracy... pacjent-klinika jest niesamowicie profesjonalna.read more
Adrianna Magdalena Siemaszko
Adrianna Magdalena Siemaszko
2020-05-03T18:04:40+0000
Polecam i dziękuję za pomoc. Personel jest super nie ma czego się obawiać. Zawsze wszystko jest dokładnie tłumaczone-... liczy się pacjent. Pozdrawiam Państwa. 🙂read more
Piotr Kędzia
Piotr Kędzia
2019-10-10T10:43:23+0000
Doskonały kontakt z pacjentem. Wszystko wyjaśnione przed zabiegiem i w trakcie oraz plan leczenia w razie potrzeby... rozpisany i dostosowany do dyspozycyjności czasowej.read more
Barbara Kurczynska
Barbara Kurczynska
2019-10-01T16:51:27+0000
Giuseppe Di Bari
Giuseppe Di Bari
2018-03-30T17:41:52+0000
Studio dentistico molto professionale. Personale competente e gentile. Tutte le apparecchiature sono nuove e moderne.... Super consigliato!read more
Marcin Pranga
Marcin Pranga
2018-02-21T19:32:27+0000
Pelen profesjonalizm! Dziękuję za wszystkie informacje które uzyskałem oraz za bezbolesne i kompleksowe leczenie mojego... uzębienia! BARDZO POLECAM!!!�read more
Anna Ligęza Stachurska
Anna Ligęza Stachurska
2017-03-30T19:35:28+0000
Polecam każdemu wizytę w tym gabinecie!! Od 1,5 roku leczę u Pani Doktor zęby i mam 100% zaufanie pełen... profesjonalizm!! Jak dla mnie najlepszy dentysta w Gdyni!!read more
Monika Sawicka
Monika Sawicka
2017-01-23T07:11:04+0000
Jestem baaaaardzo zadowolona, wszystko zobaczyłam, wiem co mnie czeka, bezboleśnie, pełen profesjonalizm. Polecam :))
Dorota Korsak
Dorota Korsak
2017-01-16T14:45:42+0000
Profesjonalna obsługa, Pani Doktor zagląda, gdzie inny dentysta nie zajrzy i jeszcze miło i przyjemnie.
Monika Katarzyna Muszynska
Monika Katarzyna Muszynska
2016-12-25T20:34:53+0000
Aleksandra Nawrocka
Aleksandra Nawrocka
2016-12-24T08:58:46+0000
Maciek Cieluch
Maciek Cieluch
2016-12-23T21:32:38+0000
Maciej Waszczuk
Maciej Waszczuk
2016-12-21T10:53:59+0000
POLECAM
Piotrek Czapczyński
Piotrek Czapczyński
2016-12-21T09:27:31+0000
Natalia Knigawka
Natalia Knigawka
2016-12-20T14:44:14+0000
Maciek Baronowski
Maciek Baronowski
2016-12-20T07:29:23+0000
Natalia Domian
Natalia Domian
2016-12-20T07:01:53+0000
Dominika Bedran
Dominika Bedran
2016-12-19T22:40:00+0000
Paulina Mikołowska
Paulina Mikołowska
2016-12-19T22:00:30+0000
Pełen profesjonalizm! 😉
Maciej Budzisz
Maciej Budzisz
2016-12-19T21:37:41+0000
Grzegorz Mickowski
Grzegorz Mickowski
2016-12-19T21:24:58+0000
Oskar Wroński
Oskar Wroński
2016-12-19T21:11:28+0000
Rewelacja
Hania Sac
Hania Sac
2016-12-19T20:51:31+0000
Polecam!!!
Paulina Wittstok
Paulina Wittstok
2016-12-19T19:44:22+0000
Marek Skarżyński
Marek Skarżyński
2016-12-19T19:39:28+0000
Maciej Dunajski Mitch
Maciej Dunajski Mitch
2016-12-19T19:34:00+0000
Piotr Drewek
Piotr Drewek
2016-12-19T19:33:24+0000
Michał Solecki
Michał Solecki
2016-12-19T19:29:59+0000
Oliwia Skóra
Oliwia Skóra
2016-12-19T19:20:54+0000
Aleksandra Wolak
Aleksandra Wolak
2016-12-18T23:20:57+0000
Pełen profesjonalizm. Polecam.
Paweł Fid
Paweł Fid
2016-12-18T19:39:53+0000
Adrian Wolak
Adrian Wolak
2016-12-18T17:18:07+0000
Kat Lesz
Kat Lesz
2016-12-17T10:35:12+0000
Marcin Bernaczyk
Marcin Bernaczyk
2016-12-16T22:53:11+0000
Monika Czekaj
Monika Czekaj
2016-12-16T22:48:16+0000
Izabela Ka
Izabela Ka
2016-12-16T22:14:00+0000
Milena Marcinkowska-Ziemak
Milena Marcinkowska-Ziemak
2016-12-16T22:01:49+0000
Anna Brycka
Anna Brycka
2016-12-16T21:37:51+0000
Marta Natalia
Marta Natalia
2016-12-16T21:37:06+0000
Patrycja Barańska
Patrycja Barańska
2016-12-16T19:57:51+0000
Bartek Olender
Bartek Olender
2016-12-15T21:33:53+0000
Gabriel Hemsworth
Gabriel Hemsworth
2016-12-15T21:23:27+0000
Ania Ka
Ania Ka
2016-12-15T20:47:16+0000
Karolina Winkel
Karolina Winkel
2016-12-15T20:45:11+0000
Michal Nowinski
Michal Nowinski
2016-12-15T20:43:00+0000
Jarosław Rafalski
Jarosław Rafalski
2016-12-15T20:42:20+0000
Beata Pilipiec
Beata Pilipiec
2016-12-15T18:46:54+0000
Robert Olender
Robert Olender
2016-12-15T16:43:44+0000
Next Reviews